Titkok sztárokról,S minden mársól , minden ami a sztárokhoz kapcsoloódik!!

Itt tudsz meg minden olyan témát ahol eddig nem is játtál vagy tudtál képekkel

                   Grammy Díjátadó, elsők között lévő győztesek ..




Adele brit soul-énekesnő hat kategóriában kapta meg a Grammyt: az övé lett az év legjobb albuma a 21, amely a legjobb pop albumért járó díjat is megkapta, az általa szerzett Rolling in the Deep lett az év dala és felvétele, ő lett a legjobb pop szólóénekes a Someone Like You című száma előadásáért, s őt jutalmazták a legjobb rövid videóért is. A 23 esztendős Adele a Rolling in the Deep-et előadva most először lépett fel nagyobb közönség előtt, mióta tavaly novemberben visszatérő hangszálvérzés miatt megoperálták. Az előadóművész-zeneszerző megköszönte orvosainak, hogy visszaadták a hangját. 
A Foo Fighters rockegyüttes a saját zenei műfajában négy díjat - a Wasting Light albumért és a Walk című számért - söpört be, hogy aztán átvegye a legjobb hosszú videóért járó díjat is. "Nagy megtiszteltetetés mert ez egy különleges lemez az együttesünk számra. Ahelyett, hogy a legjobb stúdióba mentünk volna... ezt a garázsomban készítettük néhány mikrofonnal és egy szalagos géppel" - mondta Dave Grohl, a banda frontembere. - "Ez azt mutatja, hogy a zenekészítésben az emberi tényező a legfontosabb." 

Kanye West rapper, aki idén a legtöbb jelölést kapta - összesen hetet - négy díjat kapott, de miután kizárták a felsőbb kategóriákból, nem jelent meg a díjátadó ceremónián. 

A gála egyben egyfajta Whitney Houston-emlékestté alakult. A házigazda szerepét betöltő LL Cool J rapper az estet menyitva elején a tragédiával kapcsolatban kijelentette: "Ezt sehogy sem tudjuk megkerülni. Haláleset történt a családunkban". A Grammy-gála részvevői, akik közül sokan feketében jelentek meg, imával emlékeztek meg a szombaton elhunyt énekesnőről. "Whitney, mindig szeretni fogunk" - mondta LL Cool J, miután bejátszották hatszoros Grammy-díjas énekesnő egyik legismertebb a dalát, az I Will Always Love You-t, amelyet később Jennifer Hudson is előadott. "Valamennyien szeretünk, Whitney" - mondta a színpadon Stevie Wonder is. 

Az est talán legmegrendítőbb pillanata az volt, amikor a tavaly elhunyt Amy Winehouse szülei átvették a legjobb duónak járó díjat, amit Body and Soul-ért a lányuknak és Tony Bennettnek ítéltek oda. "Mit is mondhatok? Egy gyönyörű lány-együttes van a mennyországban" - mondta a lányukra, Whitney Houstonra és a szintén nemrég elhunyt Etta Jamesre utalva a gyászoló apa, Mitch Winehouse.
Adele :





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 29
Heti: 197
Havi: 1 163
Össz.: 277 264

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 Grammy Dijátadó
Titkok sztárokról,S minden mársól , minden ami a sztárokhoz kapcsoloódik!! - © 2008 - 2024 - sztaroktitkok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »